Fysiolab Kinesitherapie, Revalidatie en Blessurepreventie Antwerpen kinesist
Fysiolab kinesist Antwerpen

Blessurevrij sporten?

Met het oog op blessurepreventie en ook het voorkomen van terugkerende klachten tijdens het lopen of loop gerelateerde sporten, heeft FysioLab Antwerpen daarom een screening ontwikkeld.

Door middel van sport specifieke testen maakt de kinesist een analyse van uw functioneren als sporter. Hieraan wordt daarna een persoonlijk oefenschema gekoppeld dat u zal helpen uw prestaties te bevorderen en daarnaast ook blessures te vermijden. Via een eenmalige screening maakt de kinesist een analyse, gevolgd door een gedetailleerd verslag.

Hands-on opvolging door één van onze therapeuten in de uitvoering van uw schema biedt daarom een absolute meerwaarde.

Eenmalige sport specifieke screening met daarna een schriftelijk verslag van onze kinesist. Vrijblijvende mondelinge bespreking alsook verdere begeleiding bij het oefenschema.

Voor alle soorten lopers, van beginners en recreatieve lopers tot ervaren of competitieve atleten. Inclusief andere loop gerelateerde sporten als voetbal, basketbal, rugby als voorbereiding op het nieuwe seizoen of in het tussenseizoen. Een specifieke analyse van uw lichaamsfunctie is de cruciale sleutel om uw prestatie te bevorderen en verder blessures te vermijden.

Neem telefonisch contact op met FysioLab Antwerpen op het nummer 03/808.05.08 of mail naar info@fysiolab.be

Wens u reeds tips om blessures te vermijden ontvangen?

[lab_subscriber_download_form download_id=1]

Desguinlei 17/19
2018 Antwerpen
03 808 05 08
info@fysiolab.be

Hallo, kunnen wij u helpen?