Fysiolab Kinesitherapie, Revalidatie en Blessurepreventie Antwerpen kinesist

Manuele therapie

Tijdens een manuele therapiesessie wordt uw lichaam door een kinesist als functioneel geheel blootgesteld aan doelgericht onderzoek. Dit met de bedoeling om tot de kern van het probleem te komen.

De behandeling op maat is daarom een samenwerking tussen de patiënt en de manueel therapeut. Manuele handelingen vormen daarin de basis van het herstel van de aanwezige beperkingen met beweging of blokkades.

Professionele behandeling met uitstekend resultaat.
Ann Spooren
5/5

Rug en nek

Oefentherapie is erop gericht om inzicht te verkrijgen in dagelijkse bewegingsklachten. Welke spieren en gewrichten worden belast wanneer je zit, loopt en of ander bewegingen maakt?

De oefentherapeut daagt je lichaam daarom uit om al je potentieel te gebruiken om zo tot een optimaal herstel te komen. Allereerst verhelpen we uw klachten door specifieke doelgerichte oefeningen en handelingen. Daarnaast gaat er ook een preventieve werking uit van de oefentherapie.

Goede begeleiding gehad na een hernia operatie. In een aangename sfeer en kinesisten die weten wat ze doen.
Patrick Deschamps
4/5

Sportkinesitherapie

Acute of reeds lang aanslepende sportblessures hebben ook een gerichte aanpak nodig. Om het sporten te hervatten op trainings- en wedstrijdniveau prikkelt onze (sport)kinesist daarom jouw lichaam op alle mogelijke manieren. De therapie kiezen we zo dat de oefeningen steeds zo dicht mogelijk aanleunen bij de sportieve activiteiten die de patiënt uitvoert.

Topteam! Dit zijn één voor één kinesitherapeuten die weten waar ze mee bezig zijn. Je kan hier terecht voor sportblessures, revalidatie na operaties, oedeemtherapie kortom voor alles!!
Veronique Van Cauwenbergh
5/5

Oedeemtherapie

Oedeem is een opstapeling van lymfevocht dat kan resulteren in zwelling. Dit is het gevolg van een verstoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht. Oedeem ontstaat vaak geleidelijk en kan een chronisch karakter krijgen. Vroegtijdige behandeling kan het verschil maken! 

Onze gekwalificeerde therapeuten bouwen aan een individuele en persoonlijk behandelplan. Meer info over de behandeling? Klik hier of bekijk de website van Oedeemtherapie Antwerpen.

Prima hulp van Stig gekregen en ik werd goed gemotiveerd, ben ondertussen klachtenvrij van mijn achillespees onsteking waar ik 3 jaar mee rondliep.
Geert Ampe
5/5

Aquatherapie

Onze locatie aan het Wezenberg zwembad te Antwerpen biedt ons ook extra opties. Door het dragend vermogen van water kan u uw hele lichaam trainen zonder daarbij hoge schokbelasting te moeten opvangen. Daardoor kan, aangepast aan uw doel, aquatherapie bijvoorbeeld een toegevoegde waarde vormen tijdens de behandeling.

Jong en zeer gedreven team! Zorgen voor een persoonlijke en professionele aanpak.
D Pa
5/5

Dry needling

Dry needling, soms ook intramuscular stimulation (IMS), is een behandelmethode waarbij met een naald in verdikkingen van een spier wordt geprikt. De behandeling wordt onder andere toegepast voor de behandeling van een myofasciaal pijnsyndroom, stijfheid en pijn in de spieren. 

Zeer gemotiveerd team waarop je steeds kan rekenen!
Olivier Mortelé
5/5

Bekkenbodemtherapie

Problemen met de bekkenbodem zijn veelal bekend bij vrouwen voor of na de bevalling, echter bestaat de problematiek rond bekkenbodemcontrole ook bij mannen.

Door middel van een uitgebreid intake gesprek en specifieke testen onderzoekt de bekkenbodemtherapeut of de bekkenbodem aan de oorsprong ligt van de klachten. Is dit het geval? Dan gaan we samen aan de slag met een individueel oefenschema om stap voor stap controle te krijgen over deze zone.

Ze weten echt waar dat ze mee bezig zijn. Super vriendelijk echt een topteam. Een extra pluspuntje is dat ze ook volledig rolstoel toegankelijk zijn.
Jaimy Roos
5/5

Desguinlei 17/19
2018 Antwerpen
03 808 05 08
info@fysiolab.be

Hallo, kunnen wij u helpen?