Fysiolab Kinesitherapie, Revalidatie en Blessurepreventie Antwerpen kinesist

Uw kinesist in Antwerpen Zuid

Kinesist Wezenberg Antwerpen Fysiolab

Table of Contents

Wat doet een goede kinesist?

Om de beste resultaten te behalen en zo effectief mogelijk jouw klachten te verminderen of verhelpen is het belangrijk dat je een kinesist vindt die bij jou past. Een goede kinesist luistert in de eerste plaats naar jouw verhaal, jouw vragen en de problemen die je ervaart. Samen met jou zal de kinesist dan een aangepaste behandeling uitbouwen zodat jij op de best mogelijke manier geholpen kan worden, een traject waar jij je goed bij voelt. Een goede kinesist voelt ook aan wanneer de behandeling stroef wordt en aanpassingen nodig zijn om de gewenste resultaten te behalen.

Wat is kinesitherapie/fysiotherapie?

Kinesitherapie of fysiotherapie is de therapie die gebruikt maakt van bewegingen en dus oefeningen om lichamelijke klachten te behandelen. Kinesitherapie kan zowel verlichting bieden bij chronische pijnen maar ook zorgen voor een herstellende revalidatie na blessures. Ook preventieve behandelingen zijn enorm waardevol om de kans op blessures en/of klachten te minimaliseren.

Veel voorkomende klachten binnen de fysiotherapie zijn (lage) rugpijn, nekklachten, pijn in knieën, klachten aan de schouders, pijn aan de heup, pijn aan het dijbeen maar ook heel wat klachten die ontstaan door stress. We onderschatten maar al te vaak welke effecten stress kan teweegbrengen in ons lichaam. Een kinesist weet om te gaan met elk van deze problemen en zet jou steeds op de eerste plaats.

Wanneer moet ik naar een kinesist?

Van zodra klachten van een terugkerende of aanhoudende aard zijn is het best een kinesist te raadplegen. Helaas, in tegenstelling tot sommige andere kwaaltjes gaan klachten die gepaard gaan met beweging meestal niet vanzelf over, vaak worden ze alleen maar erger tot de pijn ondraaglijk is en normaal functioneren onmogelijk wordt. Voor uw eigen welzijn is het dus beter er snel bij te zijn zodat de klachten kunnen aangepakt worden alvorens ze uw gezondheid gaan overheersen.

Ik ben op zoek naar een goede kinesist in Antwerpen

Bent u op zoek naar een goede kinesist in Antwerpen? Dan is FysioLab de geschikte kinepraktijk voor u. Wij bieden immers kinesitherapie en manuele therapie aan in de regio Antwerpen Zuid. Onze focus ligt in het bijzonder op revalidatie en blessurepreventie en we hanteren steeds een persoonlijke aanpak.

Dankzij onze locatie kunnen wij daarnaast optimaal gebruik maken van verschillende faciliteiten waardoor we u als sportkinesist zowel binnen, buiten als in het water (beter bekend als aquatherapie) kunnen begeleiden. U kan onze kinepraktijk FysioLab vinden in het zwembad Wezenberg op de eerste verdieping.

Ons team van kinesisten

Stig en Filip zijn twee jonge, gedreven kinesisten die zich focussen op de revalidatie van muskuloskeletale klachten. Beide gedreven door hun sportieve achtergrond proberen ze steeds het maximale uit elke revalidatie te halen. Door de locatie aan het Wezenberg zwembad kan er dan ook snel functioneel getraind worden met de bedoeling u zo goed mogelijk te begeleiden. Zowel binnen, buiten als in het water!

Meer info over kinesitherapie bij FysioLab Antwerpen?

Indien u meer informatie wenst, neem dan gerust verder een kijkje op onze website www.fysiolab.be of neem contact met ons op. Wij hechten immers veel belang aan een persoonlijke aanpak op uw maat.

Adres: Desguinlei 17-19, 2018 Antwerpen
Tel: 03 808 05 08
E-mail: info@fysiolab.be

Filip Stremersch

Filip Stremersch

Filip Stremersch behaalde een Master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de universiteit van Antwerpen. Hij wil via zijn praktijk zoveel als mogelijk fysieke klachten verhelpen. Naast kinesist is hij ook gespecialiseerd in sportkinesitherapie, aquarevalidatie en rugschool.

Deel nieuws:

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Vul je naam en e-mailadres in en leer FYSIOLAB beter kennen

Desguinlei 17/19
2018 Antwerpen
03 808 05 08
info@fysiolab.be

Hallo, kunnen wij u helpen?